Fekvő koszorúFekvő koszorúÁltalában 60-80 cm átmérőjú, domb vagy görög koszorúk, melye készülhetnek fenyő vagy vizes tűzőhab alapra. Temetői szórásos, urnás és koporsós temetésekhez ajánljuk.
Terméklista (128 termék) »
Álló koszorúÁlló koszorúÁtlagosan 60-120 cm átmérőjű, koszorúk, fenyő alapra készülnek, amelyet egy kerere felállítunk. Formájuk sokféle lehet a hagyományos kerektől a kúp alakúig. A legnagyobb és leglátványosabb koszorúfajta. Temetői koporsós, urnás és szórásos temetésekre ajánljuk.
Terméklista (115 termék) »
KoporsódíszKoporsódíszA koporsó tetejét díszíti, a virág mennyiségétől föggően 50-100 cm méretű, de akár az egész koporsót is befedheti. Fenyő vagy oazis alapra készül, hagyományosan a főkoszorúval harmonizál.
Terméklista (25 termék) »
SírcsokorSírcsokorFenyő vagy oazis alapra készülő, 40-50 cm-es csepp formájú készítmény, 10-20 szál virág kerül bele.
Terméklista (26 termék) »
UrnadíszUrnadíszAz urnadíszek hamvasztásos vagy szórásos temetéseken az urna köré, mellé elhelyezett virágdíszek. Jellemzően a főkoszorúval harmonizálnak. Templomi temetésekre is ajánljuk. 
Terméklista (65 termék) »
ÚszókoszorúÚszókoszorúA hajós búcsúztatásokhoz speciális koszorúkat készítünk, melyeket az urnával együtt vízbe lehet engedni és lassan elmerül. 70 cm átmérőjű tűzött görög koszorút készítünk az urna köré és egy kisebb díszt az urna tetejére.
Terméklista (23 termék) »
OltárdíszekOltárdíszekTemplomi temetésekre, szórásokra nem javaslunk nagy fenyős csokrokat, koszorúkat. Ilyen esetben oázisba tűzött oltár- és urnadíszeket, urnakoszorúkat ajánlunk.
Terméklista (33 termék) »