Menü
Koszorúk és sírcsokrok rendelése

Koszorúk és sírcsokrok rendelése

A kegyeleti virágkészítmények, mint a koszorúk és sírcsokrok elengedhetetlen kellékei a temetéseknek. Legyen az urnás vagy koporsós temetés, virág nélkül nem lehet méltóképpen elbúcsúzni szeretteinktől. Hogy a rendelés telefonon és online is leadható, nagyban megkönnyíti a hozzátartozók dolgát, hiszen nincs szükség személyesen az üzletbe látogatni ahhoz, hogy az igényeknek, elképzeléseknek megfelelő sírcsokor vagy koszorú kiválasztásra kerüljön.

Ilyenkor minden szempontból nehéz helyzetben vagyunk, hiszen egy családtagunk vagy ismerősünk elvesztése óriási lelki teher. Az ehhez kapcsolódó gyakorlati feladatokban, mint a temetés részleteinek intézése vagy a kegyeleti koszorúk, sírcsokrok megrendelése, minden segítség jól jön. Szerencsére, ma már lehetőség van otthonról, akár online is intézni ezt a soha sem könnyű feladatot. Természetesen, a választék óriási, álló- és görög koszorúk, urnadíszek, úszókoszorúk, oltárdíszek, sírcsokrok, megannyi különböző fajtájú és színű virág áll rendelkezésünkre.

Számos szempontot figyelembe kell venni a választásnál, pl. hogy milyen típusú temetésre, milyen helyszínre kerül a koszorú, mennyire álltunk közeli kapcsolatban az elhunyttal és nyilvánvalóan a koszorú árak is nagyban befolyásolják döntésünket. A koszorú rendelést és választást azonban egyszerűbbé és gyorsabbá tehetjük egy olyan webáruház segítségével, ahol képek, valódi fotók mutatják meg a választékot, megtaláljuk a pontos méreteket és természetesen a hozzájuk tartozó árakat is.

Nem beszélve arról, hogy a rendelésen kívül lehetőség van a sírcsokrok és egyéb kegyeleti virágdíszek kiszállítását is igénybe venni akár a farkasréti, akár egyéb budapesti temetőbe ingyenesen, valamint Pest megyében megegyezés szerint.