Menü
Kegyeleti szolgáltatások Koszorú rendelés és koszorú készítés.

Oltár-, urna- és koporsódísz

Oltárdísz

Templomi temetések esetén az oltár van a fő helyen. Mellette vagy elötte helyezik el az urnát, ezért szokás az urna mellé egy oltáríszt is helyezni. Ez kerülhet állványra, ha kevés a hely, de tehetjük az oltárra is. Érdemes az urnadísszel színben harmonizáló kompozíciót választani, így igazán szép dekorációt kapunk.

Urnadísz

Minden urnás temetésre érdemes urnadíszt is választani, hogy az urna díszesebb, hangsúlyosabb legyen. Ez lehet virágfüzér vagy tűzőhabba készült virágkompozíció. Célja, hogy az urna ne álljon kopáran a teremben. Nem nagy díszekről van szó, hiszen a legtöbb esetben az urnával együtt temetik el, engedik a vízbe vagy teszik az urnafülkébe. Az urnadísz általában a családi főkoszorúval harmonizál.

Koporsódísz

A koporsódísz, ahogy azt a neve is mutatja a koporsót díszítő virágkompozíció. Szokásos módon a főkoszorúval harmonizál. Készülhet fenyő vagy tűzőhab alapra. A koporsóhoz rögzítjük ragasztócsíkkal, hogy ne csúszkáljon, hiszen ezt is, akár csak az urnadíszt elföldelik a koporsóval együtt.
Koszorú rendelés és készítés Budapesten, Pest megyében pedig megegyezés szerint.

Ajánlott partner oldal:
Síremlék és sírkő készítés Budapesten.
Minőségi gránit sírkövek forgalmazása, garanciával.